Fri fragt ved køb over 499,- Hurtig levering (1-3 dage) 14 dages fuld returret
Search
Filters

Copenhagen Shoes

Om Copenhagenshoes

Vores historie

Copenhagenshoes blev grundlagt i 2012. Vi er en skandinavisk designvirksomhed der designer og producerer sko, sneakers, stiletter, højhælede, støvler og loungewear. Vi fokuserer på kvalitetsmaterialer, skandinaviske designværdier og bæredygtighed.

Vores passion og kærlighed er lækkert design, høj kvalitet, bæredygtighed og ordentlighed, og hos Copenhagenshoes er lækre, veldesignede og komfortable sko vores passion, og den kærlighed flyder gennem alt hvad vi gør, og den passion og kærlighed vil vi gerne dele med dig.

Hos Copenhagenshoes finder du et bredt og spændende sortiment af lækre kvalitetskollektioner af støvler, sko, sneakers, højhælede, stiletter, loungewear og sandaler i de nyeste trends. Du finder også vores nye brand ”Copenhagenshoes by Josefine Valentin.”

Vores dygtige og passionerede designere udvikler hvert år mange smukke, smarte og stilfulde styles. De gør altid deres bedste for at vælger de lækreste materialer og stræber efter den bedste komfort – og samtidig gør de deres yderste for at tage hensyn til bæredygtighed og miljø.

Det at kunne producere flotte kvalitets-styles med fokus på bæredygtighed og miljø betyder meget for os. Vi arbejder fokuseret på at få flere og flere af vores styles ind under vores ”We Care” kategori. Alle vores styles der bærer vores ”We Care” logo er syet i læder der udelukkende er forarbejdet ved brug af bæredygtige metoder. Læs mere om ”We Care”.

I de fleste af vores styles finder du vores superbløde Copenhagenshoes latex-skum i indersålen. Den aflaster fødderne og giver optimal komfort.

Du finder Copenhagenshoes i førende sko- og modebutikker i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, Finland og Holland samt i de største danske og europæiske webshops.

Hos Copenhagenshoes samler vi på glade kunder (og kollegaer) – Ordentlighed, respekt, tolerance, fairness og gennemsigtighed betyder meget for os, og vi bestræber os på, at det strømmer gennem alt hvad vi gør.

Vi arbejder hver dag på at blive bedre. Skabe bedre produkter, bedre designs, mere tætte relationer, bedre kommunikation, en bedre webshop, bedre kundeservice – og mens vi gør det, så prøver vi at have det supersjovt, være positive og bare nyde nuet og de øjeblikke vi skaber sammen.

Du er så velkommen til at være en del af vores lille designunivers – Come walk with us ❤

Vores holdning til bæredygtighed

We Care

Vi kan alle gøre en forskel. Både dig som forbruger, og os som producent. Vi skal sammen træffe de rigtige valg.

Vi prøver at gøre en forskel med We Care. Alle vores styles/designs som bærer vores ”We Care” logo er syet i læder der udelukkende er forarbejdet ved brug af bæredygtige metoder.

Sort by
Display per page

Hipster

5626
Støvler fra Copenhagen shoes
Lækre støvler med foer og snørrebånd perfekt til de kolde dage
Størrelse7 pasform
Almindelig størrelse og pasform
Materiale
Ruskind og læder
999 DKK

Støvle med foer

CS5783
Støvler fra Copenhagen shoes
Lækre foet støvler med lynlås på indersiden
Størrelse/ pasform
Almindelig i størrelsen og god pasform
Materiale
Skind
1,199 DKK

Lys støvle m. Quilt

CS5770
Støvler fra Copenhagen shoes
Fine stævler af ægte læder
Størrelse/ pasfrom
Almindelig i størrelse og god pasfrom
Materiale
Ægte læder
999 DKK

Sort skindstøvle

C52648
Støvler fra Copenhagen shoes
Lækre og behaglige støvler i ægte læder
Størrelse/ pasform
Almindelig i størrelsen
Materiale
Læder
999 DKK

Filter by:

Clear All